• Sasaran: Pengembara Bebas dan Mudah dengan Passport Malaysia

• Pas Taiwan adalah gabungan sumber tempatan dengan daerah-daerah dan bandar di Taiwan, yang mengagungkan daya tarikan tempatan, digabungkan dengan tiket elektronik, makanan dipek, penginapan, tarikan pelancongan, platform beli-belah dan perjalanan yang lain, dengan jadual perjalanan dan produk terhad paling disyorkan di Taiwan, untuk berjalan ke seluruh bandar raya Pulau Taiwan dengan mudah dan jelas!

• Kaedah Promosi: Mulai sekarang hingga 31 Disember 2019, pelancong bebas dan mudah dengan Pasport Malaysia yang melancong ke Tainan atau Kaohsiung layak untuk menebus nilai melebihi NT $ 499 dari “Pas Tainan” atau “Pas KPP Taiwan”, sementara stok masih ada (hanya boleh menebus salah satu daripadanya). Acara berakhir sebaik sahaja pas habis ditebus.

• Mengenai Pas Taiwan :

Pas Tainan (Tainan Amazing)

– Pas Tainan edisi terhad (iPass)

– Pas sehari Bas Bandar Tainan (akses tanpa had 24 jam)

– Pilih dua daripada empat di tapak-tapak bersejarah Tainan (Kota Anping, bekas pejabat Tait & Co., Rumah Saudagar/ Rumah Pokok Anping, Menara Chikan, Kastil Emas Abadi)

– Tiket Muzium Chimei

– Tiket Kebudayaan Sepuluh Dram

Tiket Kilang Kebahagiaan Chimei

Pilih dua daripada empat belas cenderahati Tainan

Pas KPP Taiwan 

– Pas KPP Taiwan edisi terhad (iPass)

Dua hari tempoh MRT Kaohsiung (tidak termasuk rel ringan)

Tiket Love Boat berkuasa Solar

– Tiket Roda Ferris Dream Mall

Ais krim tradisional Ki A Peng Sian (Yam, Kacang Tanah, Kacang Mung, Kacang Merah, Gula perang konjac, beras ketan Longan)

Teh Renaissance (Hamasen-> teh susu gelembung)

Lencana (Boleh didapati di Kaunter Maklumat Pusat Seni Pier-2)

Syarat-syarat penebusan: 

1. Pergi ke pusat khidmat pelancongan yang ditetapkan.

2. Tunjukkan pasport Malaysia anda, salinan e-Tiket berbentuk bulat (Depart dari Malaysia) dan tangkap layar mengenai promosi kami dari mana-mana akhbar, majalah, iklan dalam talian atau FB, IG dan laman web kami.

3. Anda boleh menebus “Pas Tainan” atau “Pas KPP Taiwan”!

Pusat khidmat pelancongan yang ditetapkan

– Pas Tainan: Stesen Keretapi Tainan (Alamat: No. 4, Sek. 2, Jalan Beimen, Daerah Timur, Bandar Tainan, Tel: 06-2290082, Waktu Perkhidmatan: 07:30~19:00)

– Pas KPP Taiwan: Lapangan Terbang Antarabangsa Kaohsiung (Perjalanan Domestik) (Alamat: No. 2, Jalan ke-4 Zhongshan, Daerah Xiaogang, Bandar Kaohsiung, Tel: 07-8019206, Waktu Perkhidmatan: 09:00-21:00)