01_banner_free-event

Tawaran “2 Orang Penumpang untuk Harga 1 Orang bagi Penumpang Antarabangsa Kereta Api Berkelajuan Tinggi Taiwan” datang kembali!Your Content Goes Here

Pesan sekarang di KKday atau Klook untuk menikmati diskaun hebat!

Naiki Kereta Api Berkelajuan Tinggi Taiwan (THSR) dan terokai tarikan utama Taiwan dengan selesa dan mudah!

Duduk, berehat dan nikmati pemandangan indah bandar-bandar Taiwan yang indah sambil anda menuju ke destinasi anda. Dengan THSR yang menghubungkan bandar-bandar utama di bahagian Utara dan Selatan, anda boleh melawat tarikan di seluruh Taiwan tanpa sebarang masalah. Dengan perjalanan yang hanya 90 minit dari  Taipei ke Zuoying, THSR benar-benar merupakan jenis pengangkutan terpantas di seluruh negara. Mulai sekarang hingga 31 Mei 2024, nikmati tawaran “2 Orang Penumpang untuk Harga 1 Orang” supaya turun di mana-mana stesen di antara Taichung dan Kaohsiung.

 • Tempoh Promosi: 1 Disember 2023 hingga 31 Mei 2024
 • Kesahan: Tiket mesti ditebus dan digunakan dalam masa 89 hari, bermula dari hari selepas tarikh pembelian.
 • 2 tiket mesti dibeli bersama untuk menikmati diskaun ini dan setiap kod promosi hanya boleh digunakan untuk satu pesanan. Kod promosi terhad kepada satu bagi setiap pasport.
 • Destinasi tiket terhad kepada: Stesen Taichung, Changhua, Yunlin, Chiayi, Tainan atau Zuoying.
  Diskaun ini adalah untuk pemegang pasport bukan warganegara Taiwan yang melawat Taiwan kurang daripada 180 hari atau dengan kemasukan yang dikecualikan visa. THSR berhak untuk membatalkan diskaun atau menolak untuk menebus tiket jika kriteria tidak dipenuhi.

Cara mendapatkan tawaran:

 • Langkah 1: Sila layari laman web acara KKday (https://www.kkday.com/en/promo/THSR_GO2TAIWAN) atau Klook (https://www.klook.com/en-MY/tetris/promo/thsr-b1g1/) dan isikan maklumat peribadi untuk meminta kod promosi.
 • Langkah 2: Masukkan kod promo pada halaman tempahan KKday atau Klook dan dapatkan harga tiket 2 orang penumpang untuk harga 1 orang dan diskaun lain.
 • Langkah 3: Selepas menempah tiket, sila pastikan untuk menempah tempat duduk dengan melayari laman web rasmi THSR (https://pass.thsrc.com.tw/oatsb2c/home.do) sebelum bertolak dan ambil tiket di stesen. E-baucar tidak boleh ditebus tanpa nombor tempahan.
  Bilangan tiket adalah terhad dan diskaun tersedia sementara bekalan masih ada.