Tawaran Istimewa untuk Pelawat Antarabangsa

1) Tawaran Istimewa:

Pelancong bebas antarabangsa yang menghadiri Pesta Tanglung Taiwan 2019 di Wilayah Pingtung akan diberikan tanglung tangan, cenderamata kecil edisi terhad dan tiket menonton berdiri (tidak boleh digunakan untuk majlis pembukaan dan penutupan). Setiap orang boleh menerima salah satu hadiah sahaja, tersedia selagi stok masih ada.

2) Cara Kutipan:

Untuk mengutip hadiah, pergi ke pusat pelawat Teluk Dapeng di Kawasan Pemandangan Indah Nasional Teluk Dapeng di Wilayah Pintung antara jam 4 petang dan 9 malam, dari 19 Feb – 3 Mac 2019 dan tunjukkan pasport atau dokumen kemasukan Taiwan anda. (Pasport R.O.C. tidak diterima)

Pesta Tanglung Taiwan, yang merupakan salah satu perayaan tahunan utama di Taiwan, diadakan di lokasi yang berbeza setiap tahun. Pesta Tanglung Taiwan 2019 sedang berlangsung dari 19 Februari hingga 3 Mac di Pingtung, kawasan tanglung utama akan dipasang di Teluk Dapeng, di Donggang, Pingtung. Sebagai lagun kawah tunggal terbesar dan satu-satunya jambatan merentas lautan boleh tarik di Taiwan, kami mempunyai pemandangan yang indah dan cantik, dan akan memanfaatkan landskap dan topografi tapak untuk meraikan pelbagai budaya, tradisi bercampur, teknologi, pertanian, serta tropik dan lain-lain. Oleh itu, kawasan yang tenang dan damai ini akan dirancang menjadi taman seni yang “dianugerahi kuasa budaya novel Taiwan yang dihiasi dengan ciri-ciri Pingtung.” Sertai kami di Pesta Tanglung Taiwan di Pingtung!

Tarikh: 19 Feb 2019 to 3 Mac 2019

Tempat: Pingtung, Donggang, Teluk Dapeng

Laman web:  https://www.taiwan.net.tw/2019taiwanlantern/index_en.html