1. Tempoh Tawaran Istimewa: 16 Sept 2019 ~ 20 Jan 2020

2. Butiran: Penumpang yang membeli Tiket Sehala THSR ke mana-mana stesen yang terdapat dalam senarai stesen terpilih boleh mendapatkan Tiket Sehala percuma untuk seorang teman.

3. Stesen Terpilih: Stesen ketibaan hendaklah di antara stesen Taichung dan Zuoying, yang termasuk stesen Taichung, Changhua, Yunlin, Chiayi, Tainan, dan Zuoying (Kaohsiung).

4. Bagaimana untuk mendapatkan tawaran ini:

I) Sila layari laman web acara KKDAY,KLOOK,  LION TRAVEL dan muat naik salinan halaman identiti pada pasport dan e-tiket penerbangan untuk meminta kod promosi. Kemudian, beli Tiket Sehala pada halaman produk THSR yang khusus. Akhir sekali, masukkan kod promosi untuk meminta Tiket Sehala percuma.

II) KKDAY,KLOOK,  LION TRAVEL akan menyemak sama ada penumpang memenuhi syarat-syarat di bawah. Bagi mereka yang tidak memenuhi syarat yang dikenakan, KKDAY,KLOOK,  LION TRAVEL berhak untuk membatalkan tempahan mereka:

A.  Tersedia untuk pelancong asing.
B. Tersedia untuk pemilik tiket penerbangan yang terbang ke Taiwan dan juga pemilik Tiket Sehala.

III) Selepas tiba di Taiwan, penumpang mesti memiliki pasport dengan cop kemasukan imigresen dan kod penebusan yang dinyatakan pada surat pengesahan dari KKDAY,KLOOK,  LION TRAVEL, dan terus ke kaunter tiket di mana-mana stesen THSR untuk menebus Tiket Sehala.

Setiap pelanggan boleh mendapat manfaat daripada tawaran ini sekali sahaja. Tiket Sehala percuma diberi selagi stok masih ada. Sila layari laman acara untuk maklumat lanjut dan pemberitahuan.

KKday: https://thsrc.kkday.red-digital.com

Lion Travel: https://thsrc.journeyonapp.com/index_en-US.html